Valikko Sulje

Business Club

World Trade Center Turku tarjoaa kansainvälisten yhteyksien verkoston, ajankohtaista tietoa, tapahtumia ja koulutusta. Business Club on suunnattu kansainvälistä kauppaa tekeville tai sitä tavoitteleville yrityksille vahvaksi ekosysteemiksi tukemaan yrityksen matkaa sen kaikissa vaiheissa, vahva verkosto ja vertaistuki maailmanvalloituksen tueksi.

Business Club -jäsenyys oikeuttaa käyttämään kaikkia WTC Turun ja partnereiden palveluita jäsenhintaan. World Trade Centers Associationin vastavuoroisuusperiaate oikeuttaa jäsenet käyttämään myös muiden WTC toimijoiden palveluita. Jäsenyys Turussa tarkoittaa siis verkostoa myös muissa yli 300 WTC:ssä ympäri maailmaa. Lisäksi jäsenyritys saa WTC:n Internet-sivuilta linkin omalle kotisivulleen, kuten noin 700 000 yritystä 92 maassa.

WTC Turun Business Club -mallia pilotoidaan vuoden 2021 aikana, mutta luvassa on paljon tapahtumia ja verkostoja maailmalle, koulutusta ja täsmähakuja maailmalta. Tavoitteena on rakentaa vahva verkosto, joka tukee jäsnistön maailmanvalloitusta.

50 ensimmäiselle Business Clubin jäsenelle on luvassa 2 tuntia ilmaista sparrausaikaa WTC Turun operatiivisen johtajan kanssa yrityksen haluamasata aiheesta

HAE NYT Business Clubin jäsenyyttä.

WTC Turku Business Clubin jäsenmaksu vuodelle 2021: 140 € (tai 90€ Varsinais-Suomen Yrittäjien / Turun Kauppakamarin jäsenille)