Valikko Sulje

Uutiset

Lähde mukaan Menestyvä Monikulttuurinen Yritys -kampanjaan!

Menestyvä monikulttuurinen yritys -kampanja nostaa esiin työyhteisön monimuotoisuudessa ja kansainvälistymisessä menestyneitä yrityksiä ja organisaatioita. Kampanjan tavoitteena on kannustaa ja tukea yrityksiä ulkomaalaistaustaisten osaajien rekrytoimisessa, monikulttuurisen työyhteisön kehittämisessä ja kansainvälistymisessä. 

Kansainvälisten osaajien rekrytointiin ja potentiaalin tunnistamisen tukemisen lisäksi kampanjalla tehdään tunnetuksi yrityksille ja työyhteisölle tarjolla olevia kansainvälisyyteen, rekrytointiin ja osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluja. Kampanjaan osallistuvat yritykset saavat käyttöönsä Business Finlandin ja Helsingin seudun kauppakamarin tuottaman Talent Boost -mittarin, jonka avulla yritys voi kartoittaa organisaationsa valmiuksia rekrytoida kansainvälistä työvoimaa, organisaatiokulttuurin avoimuutta sekä käytäntöjen valmiutta monimuotoiseen työyhteisön johtamiseen.

 

Kampanjaan voi osallistua kolmella eri tavalla:

  1. Hyödyntämällä Talent Boost -mittaristoa ja ilmoittautumalla sen yhteydessä Menestyvä monikulttuurinen yritys -kilpailuun
  2. Toimimalla esimerkkiyrityksenä
  3. Osallistumalla sekä kilpailuun että toimimalla esimerkkiyrityksenä

Kampanjan toteuttamisesta vastaa Helsingin seudun kauppakamari.
Pääyhteistyökumppaneita ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Keskuskauppakamari, Business Finland ja Tekniikan Akateemiset TEK. Lisäksi mukana kampanjassa ovat Turun, Tampereen, Oulun, Pohjanmaan, Riihimäki-Hyvinkään ja Kuopion alueen kauppakamarit. Viestintäkumppaneina kampanjassa toimivat Sivistystyönantajat ry. ja Suomen Ekonomit.

 

Talent Boost -mittaristo

 

Lue lisää Helsingin Seudun kauppakamarin sivuilta