Valikko Sulje

Partnerit

WTC Turun toiminnan tukena 2021!

World Trade Center Turun toiminnan yhtenä tärkeänä kivijalkana ovat taustaorganisaatioiden lisäksi partnerimme.

Partnerimme tuovat verkostolle lisäarvoa omalla osaamisellaan kansainvälisestä toiminnasta.

Tutustu tarkemmin verkoston partnereihin ja heidän tarjontaansa:

Vierailukeskus Joki / Turun Teknologiakiinteistöt  – WTC Turun kotipesä on Vierailukeskus Joessa, jossa upeat tilat ja esim. Showroom yrityksille. Lisäksi Turun Teknologiakiinteistöt tarjoaa myös muita monipuolisia tiloja WTC-verkostolle Kupittaan alueella ns. WTC-korttelissa. Tule tutustumaan! 

Asianajotoimisto Magnusson – kansainvälinen täyden palvelun asianajotoimisto, joka tarjoaa liikejuridiikan huippuosaamista eri oikeudenaloilta. Toimimme seitsemässä maassa (Suomi, Ruotsi, Viro, Liettua, Latvia, Tanska, Venäjä) ja lisäksi meillä on rajat ylittävä kontaktiverkosto kansainvälisiin asianajotoimistoihin. Suomessa palvelutarjontaamme kuuluvat myös China-, Russia- ja Middle-East -deskien palvelut.

Rocket Office – Start-upeihin ja kasvuyhtiöihin erikoistunut täyden palvelun taloushallinnon kumppani. Mielestämme yrittäjät ovat nykypäivän sankareita luodessaan ihmiskunnalle parempaa tulevaisuutta. Me otamme hoitaaksemme yrittäjien koko taloushallinnon, jotta he voivat täysillä keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen. Aika on yrittäjän tärkein resurssi – me tarjoamme proaktiivisesti ratkaisuja haasteisiin, joihin yrittäjien ei kannata käyttää omaa aikaansa.

Palava Global – Tehtävämme on vauhdittaa suomalaisten yritysten kansainvälistä kasvua ja löytää siihen parhaat keinot. Etsimme parhaat markkinat ja yritykselle parhaat tavat kasvaa niillä. ”Kaikkialle, paitsi Pohjois-Koreaan.” 

Export Maker – Suomen suurin yksityinen kansainvälisen liiketoiminnan kumppani. Autamme suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälistymään konkreettisin teoin. Olipa tarve sitten kehittää yrityksen valmiuksia kansainväliseen kauppaan, avata kokonaan uusi markkina-alue, etsiä kumppaneita tai asiakkaita valitulta markkinalta tai tukea muutoin vientiliiketoimintaa, räätälöimme kokonaisuuden yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Eversheds Asianajotoimisto liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, joka palvelee asiakkaitaan sekä Suomessa että kansainvälisesti hyödyntäen laajaa yhteistyöverkostoaan.

Kolster – Olemme yksi Euroopan johtavista ja vanhimmista (1874-) immateriaalioikeuksiin (IPR, Intellectual Property Rights) ja lakipalveluihin erikoistuneista asiantuntijayrityksistä. Autamme asiakkaitamme strategisena kumppanina kehittämään patenteista, hyödyllisyysmalleista, mallioikeuksista, tavaramerkeistä, verkkotunnuksista ja sopimuksista liiketoiminnalle arvokkaita kilpailuvälineitä kansainvälisesti. Suomen ja Saksan toimistojen lisäksi Kolster China Desk™ ja Kolster Russia Desk™ tarjoavat kiinan- ja venäjänkielisen palvelun ja kohdemarkkinoiden tuntemuksen vahvan IPR-osaamisen lisäksi.

Grail Group Oy – on media- ja markkinointitoimisto, joka käyttää fokustuotteena pelaamista sekä e-urheilua. GG  yhdistää pelaajat ja brändit järjestämällä tapahtumia, online-turnauksia ja tuottamalla sisältöjä verkkovaikuttajien kanssa. Alan johtavana asiantuntijana GG auttaa muita yrityksiä ymmärtämään kilpapelaamista ja sen yleisöä sekä kehittää palveluna toimintamalleja sen haltuunottamiseksi.