Valikko Sulje
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suomen malli murroksessa

25 helmikuun @ 09:00 - 26 helmikuun @ 16:00

Tiede, talous ja työ, hallinto ja politiikka kohtaavat Turun yliopiston ja Abo Akademin isännöimässä konferenssissa, joka järjestetään yhteistyössä eduskunnan, oikeusministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, Sitran, etujärjestöjen, Transparency International Suomen ja Eurooppa-foorumin kanssa.

 

Läpinäkyvyys, lobbaus, korporatismi ja työmarkkinat – konferenssi Turun yliopistolla ja Åbo Akademissa 25.–26.2. 2020 yhteistyössä eduskunnan, oikeusministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, Sitran, etujärjestöjen, Transparency International Suomen ja Eurooppa-foorumin kanssa.

Konferenssi kokoaa politiikan ja talouden tutkijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia, yrityksiä ja eturyhmien edustajia, hallinnon ja median edustajia keskustelemaan ”Suomen mallista”, miten asiat valmistellaan ja päätetään Suomessa. Onko Suomi Kerho? Vai demokratian mallimaa? Konferenssi on ainutlaatuinen tilaisuus saada tuoreinta tietoa johtavilta asiantuntijoilta ja päättäjiltä.

Mukana ovat mm. puhemies Matti Vanhanen, yliasiamies Jyrki Katainen, valtiosihteeri Martti Hetemäki, toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi, ylijohtaja Antti Neimala, yksikön päällikkö Niklas Wilhelmsson, toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes, johtaja Jaakko Kiander, puheenjohtaja Tuomo Yli-Huttula, puheenjohtaja Marjo Miettinen, johtaja Heli Puura, professorit Anu Kantola, Marko Joas, Hanna Wass, Markku Jokisipilä, Lauri Rapeli ja Niklas Jensen-Eriksen, työelämäprofessori Anders Blom, yliopistonlehtori Maiju Wuokko, erikoistutkija Kimmo Elo.

Konferenssin osanottajamaksu on 120 € (molemmat päivät) ja 70 € (yksi päivä).
Osanottajamaksu kattaa kahvit, lounaat ja aineistot.  

 

Ilmoittautuminen

Konferenssin ohjelma

Tiedot

Alkaa:
25 helmikuun @ 09:00
Loppuu:
26 helmikuun @ 16:00

Tapahtumapaikka

Turun yliopisto, Publicum – Mauno Koivisto -sali (Pub1)
Assistentinkatu 7
Turku, Suomi
+ Google Map