Valikko Sulje

Uutiset

WTC Turku ry:n uusi hallitus on valittu

WTC Turku ry valitsi uuden hallituksen vuosikokouksessaan 29.11. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Priima-Yhtiöihin kuuluvan Teollisuuden Rakentajat Oy:n toimitusjohtaja Jari Rastas, joka toimii myös Turun yrittäjien hallituksen puheenjohtajana.

WTC Turku ry:n vuosikokous valitsi hallitukseensa kuusi jäsentä. Yhdistyksen hallitus koostuu vuonna 2019 paikallisten yritysten, alueen edunvalvontajärjestöjen ja kehitysyhtiön edustajista.

WTC Turku ry:n hallitukseen on valittu konsuli, toimitusjohtaja Priima-Yhtiöt  Jari Rastas, hallituksen puheenjohtaja Kaisa Isotalo, Antti-Teollisuus Oy, toimitusjohtaja Niko Kyynäräinen, Turku Science Park Oy, toimitusjohtaja Kaisa Leiwo, Turun kauppakamari, toimitusjohtaja Tuomo Parjanen, PayiQ, ja Senior Project Manager Tomi Penttilä, Bayer Oy.

Jari Rastas aloittaa WTC Turku ry:n uutena puheenjohtajana vuoden 2019 alusta. Rastaalla on pitkä kokemus ulkomaantoiminnoista; 1990-luvulla hän toimi muiden muassa Ulkomaankauppaliiton (nyk. Finpro) rakennustekniikan vientirenkaiden vetäjänä Keski-Euroopassa. Nykyisiä yritystoiminnan alueita ovat Suomen lisäksi Puola, Saksa ja Espanja.

”Olen ollut mukana WTC Turun toiminnassa lähes alusta alkaen. Olin WTC:n tilojen rakennusaikana vuokralaistoimikunnan jäsen. Toimistomme sijaitsi entisessä WTC Turun kiinteistössä vuosina 1996–2007”, Rastas kertoo.

”Tavoitteemme on yhdessä nostaa uusi WTC Turku maakunnan keskeiseksi kansainvälisten asioiden toimijaksi sekä erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten partneriksi. Siksi on tärkeää, että hallitustyöskentelyssä on nyt mukana aktiivinen yrityskentän edustus. Tulemme jatkamaan ja tehostamaan työtä Seudun näkyvyyden ja uskottavuuden parantamiseksi erityisesti Suomen ulkopuolella.”

WTC Turku ry:n hallitusjäsenet 2019

Jari Rastas, konsuli, toimitusjohtaja Priima-Yhtiöt (puheenjohtaja)
Kaisa Isotalo, hallituksen puheenjohtaja, Antti-Teollisuus Oy
Niko Kyynäräinen, toimitusjohtaja, Turku Science Park Oy
Kaisa Leiwo, toimitusjohtaja, Turun kauppakamari
Tuomo Parjanen, toimitusjohtaja, PayiQ
Tomi Penttilä, Senior Project Manager, Bayer Oy

WTC Turku on osa globaalia verkostoa, joka edistää ja vahvistaa kansainvälistä kauppaa. Yli 300 WTC:tä lähes sadassa maassa muodostavat yhteisön, jonka kautta yritykset voivat etsiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita eri puolilta maailmaa. WTC Turku järjestää muun muassa kansainväliseen liiketoimintaan liittyviä seminaareja, koulutuksia ja verkostoitumistapahtumia sekä välittää liikeyhteyspyyntöjä.