config
A- A A+


Hyra

 
   Skräddarsydda kontorslokaler
   uthyres


   vid Aura åns västra strand
   i World Trade Center Turku


World Trade Center Turun toiminnot siirtyvät vuoden 2018 alusta Veistämönaukiolta Turku Science Parkin alueelle. Vierailukeskus ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat BioCity, DataCity, ICT-City ja ElectroCity toimivat jatkossa yhdessä WTC-korttelina. WTC Turun tilaisuudet järjestetään vierailukeskuksessa sen valmistuttua. Asiasta ovat sopineet Turun Teknologiakiinteistöt Oy ja Turun kauppakamari, joka omistaa WTC Turku lisenssin. “Kupittaalle valmistuu Suomen 100-vuotisjuhlavuoden itsenäisyyspäivään mennessä yritysten tarpeisiin vierailukeskus, jonka yhteyteen kansainvälisen kaupan keskus luontevasti sopii”, kertoo kauppakamarin toimitusjohtaja Minna Arve. Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen muistuttaa, että Kupittaan alue on yksi Suomen kiinnostavimmista kasvualueista ja WTC tuo siihen kansainvälisellä verkostollaan uuden ulottuvuuden. ”Loistavaa, että saamme keskitettyä WTC-toiminnot Turku Science Parkin alueelle. WTC-brändi vie aluetta eteenpäin ja tuo lisää kansainvälistä uskottavuutta”, Lehtinen iloitsee.

Muutos on osa Turun kauppakamarin strategiauudistusta, jossa pyritään tiivistämään yhteistyötä muiden yrityspalvelutoimijoiden kanssa, kasvattamaan Varsinais-Suomen vientiä ja rohkaisemaan yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen. Muutto mahdollistaa yhteistyön tiivistämisen ja selkeyttää työnjakoa muun muassa Turku Science Park Oy:n toiminnan kanssa. “Kupittaan alue on kovassa nousussa ja vierailukeskus on todella hieno hanke. Kauppakamari haluaa antaa oman panoksensa yritysten kansainvälistymispalvelujen kehittämiseen ja tuoda yritysten sekä myös kauppakamarin läsnäolon Kupittaan alueella näkyväksi”, toteaa Arve.

Kattava maailmanlaajuinen WTC verkosto

“Vaikka osoitteemme muuttuu, jatkamme vahvasti Turun seudun yritysten kansainvälistämisen edistäjänä. Kasvu- ja kansainvälistymishaluiset yritykset tulevat saamaan entistä parempaa palvelua ympäristössä, jossa luontevasti kohtaavat yritykset, yliopistot, korkeakoulut ja muut kansainvälistymistä tukevat organisaatiot”, WTC-päällikkö Jaana Mäkikalli toteaa.

WTC-Turku sijaitsee tällä hetkellä Veistämönaukiolla, Linnankadun varrella. KEVA:n omistama rakennus on valmistunut vuonna 1996. World Trade Centereita on maailmanlaajuisesti 322, yhteensä 89 eri maassa. Suomessa WTC löytyy Turun lisäksi Helsingin keskustasta Aleksanterinkadulta sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. WTC järjestää muun muassa kansainväliseen liiketoimintaan liittyviä seminaareja, koulutuksia ja verkostoitumistapahtumia sekä välittää liikeyhteyspyyntöjä. Lisäksi WTC:n jäsenten käytössä on globaali verkosto, joka tarjoaa jäsenistölleen erilaisia etuja liikematkatessa maailmalla.

Lisätiedot:

Minna Arve, toimitusjohtaja, Turun kauppakamari, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., puh. 044 907 5210
Jaana Mäkikalli, WTC-päällikkö, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., puh. 050 3037725


 


World Trade Center Turku
Veistämönaukio 1-3 · FIN-20100 Turku, FINLAND
Tel +358 2 281 3100 · Fax +358 2 281 3113 · E-mail chamber@wtc-turku.fi

MEDLEMSFÖRMÅN

 • klubben
 • seminarier, träning (skolning)
 • informationstjänst
 • kontakter med andra WTCs medlemsföretag i hemland och utomlands
 • handelsdelegationer
 • affärskontakter
 • ömsesidiga evenemang till medlemsföretag
 • restaurangtjänster
 • mötesrum
 • WTC-klubbens i överallt i världen
 • WTC-hotell överallt i världen
 • från WTC Åbos Internet-sidor länk till medlemmars hemsida
 • WTC Åbo Bulletin

By: Stectech

Web Design Company
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

lunch

vellamo