config
A- A A+

Tulevat tapahtumat

10 loka 2018
Yritysmatka ViroonSuomalais-Venäläinen kauppakamari, Suomen Moskovan-suurlähetystö ja Novosibirskin aluehallinto kutsuvat suomalaisyritykset mukaan Team Finland -vienninedistämismatkalle Siperian Novosibirskiin.
 
Yrityksistä koostuvaa suomalaisdelegaatiota johtaa Suomen Moskovan-suurlähettiläs Mikko Hautala. Matkalla tutustumme Novosibirskin alueeseen ja sen suomalaisyrityksille tarjoamiin yhteistyömahdollisuuksiin, joita on erityisesti mm. infran ja jätehuoltoratkaisujen kehittämisessä.
 
Novosibirsk on Venäjän kolmanneksi suurin kaupunki ja Siperian suurin teollisuuskeskittymä. Novosibirskin alue on menestyvä 2,7 miljoonan asukkaan liike-elämän, tieteen, teollisuuden ja kulttuurin keskus, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Ob-joen ja Siperian radan varrella. Novosibirskin kansainvälinen lentokenttä on yksi Venäjän vilkkaimmista.
 
Novosibirskin alueen tärkeimpiä teollisuudenaloja ovat koneenrakennus, metallinjalostus, kemianteollisuus, energiantuotanto, asuinrakentaminen sekä tieto- ja viestintäteknologia. Alueen talouden suurimmat kehitysmahdollisuudet ovat korkeassa teknologiateollisuudessa.
 
Isoista venäläisistä teollisuusyrityksistä alueella toimivat Novosibirsk Aircraft Production Association, Novosibirskin metalli- ja kemiantehtaat, energiayhtiö ELSIB, kaivos- ja metallialan yritys JSC Siberian Anthracite ja  diagnostiikkavälineitä valmistava Vector-Best. Alueella toimii myös useita kansainvälisiä yrityksiä kuten Mars, Henkel, Argneg, EkoNiva, Nestle, Mondelez International ja Coca-Cola.
 
Kaikki suomalaiset yhtiöt ovat tervetulleita viennisedistämismatkallemme. Huomioimme matkaohjelmassa kaikkien osallistuvien yritysten tarpeet toimialan mukaisesti.
 
Yritysohjelmaan sisältyy:
– osallistujayrityksen tarpeiden huolellinen alkukartoitus
– B2B neuvottelut: tapaamiset alkukartoituksen pohjalta valittujen paikallisten yritysten kanssa
– bisnesfoorumi
– yritysvierailut paikalliskuljetuksineen ohjelman mukaisesti
– ohjelmaan merkityt ruokailut
– tulkkaus ryhmän yhteisissä tilaisuuksissa
– SVKK:n asiantuntijan palvelut matkan aikana
 
Yritysohjelman hinta:
Isot yritykset: 950 € + 24 % alv
PK-yritykset: 750 € + 24 % alv
 
Saman yrityksen toinen osallistuja saa 50 %:n alennuksen hinnasta.
 
Tarvittaessa voit varata SVKK:n kautta myös hotellin ja lentoliput välille Helsinki-Novosibirsk-Helsinki. Puolestanne varatun lentolipun hinta määräytyy lipun ostohetkellä voimassa olevan hinnan mukaan. Voit kysyä reittivaihtoehdoista Annika Peitsaralta.
 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen viimeistään 1.3.2018:  Annika Peitsara, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 40 513 4969
 
Alustava ohjelma:
 
Sunnuntai 25.3.2018
Matkustuspäivä, lähtö Helsingistä Novosibirskiin.
26.3.2018 (ma) – 27.3.2018 (ti)
Yritysohjelma (tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin)
Keskiviikko 28.3.2018
Matkustuspäivä, paluu Suomeen.
 
Suunnittelemme ja kohdennamme matkan ohjelman, yritysvierailut ja neuvottelut osallistuvien yritysten toimialojen ja tavoitteiden mukaisesti. Matkaan sovelletaan SVKK:n yleisiä toimitusehtoja. SVKK pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin.


 


World Trade Center Turku
Vierailukeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12B · Turku, FINLAND
chamber@wtc-turku.fi

Jäsenedut

  • Klubitapahtumat, seminaarit ja koulutukset
  • Tietopalvelu
  • Kontaktit muiden WTC-jäsenyritysten kanssa kotimaassa ja ulkomailla
  • Yritysdelegaatiot Suomesta ja Suomeen
  • Liikeyhteydet
  • Ravintolapalvelut
  • Kokoustilat
  • WTC-klubit ympäri maailman
  • WTC-hotellit ympäri maailman
  • WTC Turku Internet-sivuilta linkit jäsenten kotisivuille
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lounaslista

vellamo