config
A- A A+Tapahtumakalenteri

WTC Insight: Immateriaalioikeudet kansainvälisillä markkinoilla – kuinka suojaan brändini?

Yrityksen on tärkeä tunnistaa ja erityisesti suojata immateriaaliset oikeutensa paitsi koti- myös kansainvälisillä markkinoilla. Huolella suojatut ja vaalitut IPR-oikeudet nostavat yrityksen arvoa myös esimerkiksi yrityskauppatilanteessa.

Tervetuloa WTC Insight -tilaisuuteemme kuulemaan lisää siitä, mihin asioihin yrityksesi pitää kiinnittää erityisesti huomiota immateriaalioikeuksien, esimerkiksi tavaramerkkien suojaamisessa.

Aika: To 1.3. klo 10-12
Paikka: WTC Turku, Vierailukeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12B, Turku

Ohjelma
klo 9.45 Kahvitarjoilu

klo 10.00

Mitä ovat immateriaalioikeudet?

Mitä yrityksen tulee huomioida kansainvälistyessään?

Oikeuksien valvonta ja puolustaminen

klo 12.00 Tilaisuus päättyy

Asiantuntijoina asianajaja, osakas Tuukka Airaksinen sekä Specialist Counsel Kati Rantala, Eversheds Asianajotoimisto Oy.

Tuukka on erikoistunut immateriaalioikeudellisiin toimeksiantoihin, teollisoikeuksien suojaamiseen ja teollisoikeuksia koskeviin oikeudenkäynteihin ja riitoihin. Tuukka edustaa kotimaisia ja ulkomaisia yrityksiä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hän toimii ainoana suomalaisena lakimiehenä domain-nimiin liittyviä riitoja käsittelevässä WIPO:n Arbitration and Mediation Centerissä. Tuukka on myös työskennellyt tutkijana Euroopan Unionin Teollisoikeuksien Virastossa (EUIPO).

Kati työskentelee immateriaalioikeudellisten kysymysten parissa hoitaen loukkaus-, mitätöimis- ja muita oikeudenkäyntejä sekä muita aineettomien oikeuksien puolustamiseen ja suojaamiseen liittyviä toimeksiantoja. Katilla on kokemusta erityisesti tavaramerkeistä, mutta myös mallioikeuksista, domain-nimistä, patenteista, tekijänoikeuksista, toiminimistä sekä orjalliseen jäljittelyyn ja sopimattomaan menettelyyn elinkeinotoiminnassa liittyvistä asioista.

Koulutus on maksuton World Trade Centerin jäsenille. Ei-jäsenet 95€ + alv. Ilmoittaudu mukaan 22.2. mennessä tästä linkistä. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen saapuneista peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen koulutusta ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot Jaana Mäkikalli p. 050 303 7725, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .


 


World Trade Center Turku
Vierailukeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12B · Turku, FINLAND
chamber@wtc-turku.fi

Jäsenedut

  • Klubitapahtumat, seminaarit ja koulutukset
  • Tietopalvelu
  • Kontaktit muiden WTC-jäsenyritysten kanssa kotimaassa ja ulkomailla
  • Yritysdelegaatiot Suomesta ja Suomeen
  • Liikeyhteydet
  • Ravintolapalvelut
  • Kokoustilat
  • WTC-klubit ympäri maailman
  • WTC-hotellit ympäri maailman
  • WTC Turku Internet-sivuilta linkit jäsenten kotisivuille

By: Stectech

Web Design Company
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lounaslista

vellamo